Agila söker intensivvårdssjuksköterska till uppdrag i Lycksele

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Lasarettet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Sjuksköterskor sökes till enheten för anestesi, operation och intensivvård. Fokusområden för anestesin på detta sjukhus är protes- och bråckoperationer samt fetmakirurgi, men de utför även övrig ortopedi, urologi och gynekologi.

I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom anestesi.

Enheten har behov av en erfaren anestesisköterska som klarar att arbeta självständigt, då det inte alltid finns narkosläkare på plats under operationerna.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som intensivvårdssjuksköterska

I rollen som intensivvårdssjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Lycksele

Lycksele har många parker och grönytor där du kan ta en rogivande promenad mellan arbetspassen samtidigt som du har vildmarken runt hörnet. Djupa skogar och virvlande vatten är aldrig långt borta. Här kan du gå på bio, besöka Skogsmuseet, ta del av ett brett utbud av föreningsaktiviteter eller njuta av en stunds avkoppling i något av de inom- eller utomhusbad kommunen erbjuder. År 1607 fick Lycksele genom kunglig förordning officiell status som kyrk- och marknadsplats. Lycksele ansågs vara centralt beläget och hade sedan länge varit ett vinterviste för samerna. Den första kyrkan i Lycksele uppfördes 1607 på Öhn, det nuvarande hembygdsområdet Gammplatsen. 1732 fick Lycksele besök av Carl von Linné på sin Lappländska resa.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Lycksele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sngfwmgg Ttwsngsp PfBvXkp
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nuqxptraoæxkf fg dih cg Fgbmviqw
Region/kommun
Västerbotten/Lycksele
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka