Sjuksköterska sökes till jobb i Mölndal

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag.

Här utförs det mesta av arbetet självständigt med stort egenansvar. Är du intresserad av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akutmottagning. Akutmottagningen tar emot och behandlar svårt sjuka patienter som har drabbats av akuta kroppsliga sjukdomar eller skadat sig i olyckor.

Enheten söker dig med kompetens inom akutsjukvård.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskejobb i Mölndal

Mölndal ligger tio minuter söder om Göteborg och trots närheten till storstadspulsen erbjuder kommunen stilla natur, en av landets främsta slottsanläggningar, prisbelönta golfbanor och mycket mer. Här kan du bland annat besöka Gunnebo Slott och Trädgårdar, Mölndals stadsmuseum samt Börjesgården i Hällesåker som är en hembygdsgård med museum sedan 1976. Har du tid över och inte är en badkruka rekommenderas ett besök på Åbybadet, ett fartfyllt äventyrsbad där det förutom vattenrutschbanor finns två stora bubbelpooler, varmvattenbassäng och simhall med 50-metersbassäng.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Mölndal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bmcsrjodwvabac Sæogjot Ujoedidxlfs
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tfqfpfkkatv Ujmpvdmxrfysibddyfcyv Imaccrcnmphuqq Iæpmnrw Oåwqgwf
Region/kommun
Västra Götaland/Mölndal
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka