Agila söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Denna enhet har behov av en sjuksköterska som kan bidra med sin kompetens.

Enheten har inriktning handkirurgi och här utförs allt från dagkirurgi till ledproteskirurgi, artroskopi och mikrokirurgi.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning. Du arbetar i nära team med läkare, anestesisjuksköterskor, undersköterskor och övriga professioner.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som anestesisjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som anestesisjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjukskötersketjänst i Mölndal?

Mölndal ligger tio minuter söder om Göteborg och trots närheten till storstadspulsen erbjuder kommunen stilla natur, en av landets främsta slottsanläggningar, prisbelönta golfbanor och mycket mer. Här kan du bland annat besöka Gunnebo Slott och Trädgårdar, Mölndals stadsmuseum samt Börjesgården i Hällesåker som är en hembygdsgård med museum sedan 1976. Har du tid över och inte är en badkruka rekommenderas ett besök på Åbybadet, ett fartfyllt äventyrsbad där det förutom vattenrutschbanor finns två stora bubbelpooler, varmvattenbassäng och simhall med 50-metersbassäng.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Mölndal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pælbrwa DV a Hybmdsno
Tidsperiod
48-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
k Tåcquao
Region/kommun
Västra Götaland/Mölndal
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka