Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Mölndal

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare.

På avdelningen genomförs över 5000 ortopediska operationer varje år. De samarbetar även med förlossningsavdelningen när det gäller planerade och akuta kejsarsnitt.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning, såsom förberedelser inför operation samt postoperativ vård och smärtlindring.

Erfarenhet från arbete med patienter med svårare grader av komorbiditet är meriterande.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som operationssjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Mölndal

Mölndal ligger tio minuter söder om Göteborg och trots närheten till storstadspulsen erbjuder kommunen stilla natur, en av landets främsta slottsanläggningar, prisbelönta golfbanor och mycket mer. Här kan du bland annat besöka Gunnebo Slott och Trädgårdar, Mölndals stadsmuseum samt Börjesgården i Hällesåker som är en hembygdsgård med museum sedan 1976. Har du tid över och inte är en badkruka rekommenderas ett besök på Åbybadet, ett fartfyllt äventyrsbad där det förutom vattenrutschbanor finns två stora bubbelpooler, varmvattenbassäng och simhall med 50-metersbassäng.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Mölndal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Måvmqox Fqkwdqqh Caojtchxye
Tidsperiod
48-4 (2023), 7 (2023)-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation eller Ortopedi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dæivjvvuetætmm cb Tåhcxgi
Region/kommun
Västra Götaland/Mölndal
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka