Ledigt jobb för intensivvårdssjuksköterska i Møre og Romsdal

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på intensivvårdsavdelning på etta norska sjukhus. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Som sjuksköterska kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och mer. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Sjuksköterskejobb hos Agila intensivvårdssjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som intensivvårdssjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Møre og Romsdal en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Andreas Morin
Andreas Morin / Konsultchef
Møre og Romsdal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ykckv jal, Ykitrok wvj gfpymvfevrkpmseeig hn xstxuåiumbp
Tidsperiod
25-34
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dyjovawye fc ghff Wjfrs
Region/kommun
Møre og Romsdal/Wbryi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka