Bemanningsjobb för akutsjuksköterska i Malmö

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Är du även intresserad av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Hit kommer patienter i alla olika åldrar med varierande sjukdomstillstånd och behov. För dig som söker en spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik, finns nu möjligheten att bli ett del av ett kompetent vårdteam. Uppdraget innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på akutmottagning såsom att bedöma patientens behov av vård, provtagning, dokumentation och mer.

Arbetsplatsen ser gärna att du har lång erfarenhet av arbete inom akutsjukvård.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Som akutsjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Malmö

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
WJE Pfblå Lnvrddbnrsblnhbd
Tidsperiod
13-35
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad) eller Akutsjukvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ydxk Ooocnvnwr nhnu i Jvqaæ
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka