Bemanningsuppdrag för akutsjuksköterska i Malmö

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Är du även intresserad av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Hit kommer patienter i alla olika åldrar med varierande sjukdomstillstånd och behov. För dig som söker en spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik, finns nu möjligheten att bli ett del av ett kompetent vårdteam. Uppdraget innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på akutmottagning såsom att bedöma patientens behov av vård, provtagning, dokumentation och mer.

Arbetsplatsen ser gärna att du har lång erfarenhet av arbete inom akutsjukvård.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som akutsjuksköterska

Arbetet som akutsjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Malmö?

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
BKG Xrjdæ Ergynvrwoycgysbw
Tidsperiod
47-15 (2023)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad) eller Akutsjukvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ojjl Auygnfghj qayv a Hwabå
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka