Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Malmö

Sjuksköterska sökes till kirurgisk vårdavdelning där patienter med mindre komplicerad diagnos vårdas. Även patienter som har opererats eller ska opereras vårdas här och det är en stor omsättning på patienter. Det är ett varierande jobb där mötet med många olika patienter gör det både utvecklande och intressant. Som sjuksköterska jobbar du i team tillsammans med läkare, undersköterskor, dietister, kuratorer och arbetsterapeuter samt fysioterapeuter. Tillsammans strävar ni mot att ge varje patient en så bra vård som möjligt. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på kirurgavdelning.

De söker en sjuksköterska med erfarenhet av kirurgi.

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Malmö

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
GDR Iycwæ HNS, Gimc glgkerkpd eåsyqkswitboo
Tidsperiod
36-52
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wyar-Rynbxw Rmtixofx rsar a, fnvkdisf F cibgd Ohgqå
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka