Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Malmö

Sjuksköterska sökes till kirurgisk vårdavdelning där patienter med mindre komplicerad diagnos vårdas. Även patienter som har opererats eller ska opereras vårdas här och det är en stor omsättning på patienter. Det är ett varierande jobb där mötet med många olika patienter gör det både utvecklande och intressant. Som sjuksköterska jobbar du i team tillsammans med läkare, undersköterskor, dietister, kuratorer och arbetsterapeuter samt fysioterapeuter. Tillsammans strävar ni mot att ge varje patient en så bra vård som möjligt. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på kirurgavdelning.

De söker en sjuksköterska med erfarenhet av kirurgi.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Malmö?

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
QPV Dougæ IUI, Xjeq hjjsjsaup ræudkljvdajnj
Tidsperiod
47-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vkwk-Snatyx Vadymhjv auay i, lbfnperj J Ethdæ
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka