Ledigt jobb för sjuksköterska i Malmö

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Denna internmedicinska avdelning tar emot äldre multisjuka patienter i behov av vård. De söker nu en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten. Vanliga diagnoser är hjärtsvikt, KOL, infektioner och diabetes.

Då du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd blir arbetet både intressant och omväxlande. Arbetsuppgifterna omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på medicinavdelning.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av internmedicin, akutsjukvård samt infektion.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag som skulle passa dig?

Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Sjuksköterskejobb i Malmö

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
TYV Yiyoæ, Hnuawbgykwloksvo b
Tidsperiod
47-21 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jgb Akacwwgyqålj ahea hiV Amumå
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka