Sjuksköterska sökes till tjänst i Malmö

Söker du ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter?

Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna infektionsavdelning som vårdar, behandlar och utreder patienter med smittsam sjukdom eller allvarlig infektionssjukdom. Här möter du patienter med sepsis, tuberkulos, pneumoni, endokardit och mag-och tarminfektioner.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på kirurgavdelning. Du arbetar i team tillsammans med fysioterapeuter, läkare, undersköterskor och kurator.

Tjänsten avser nattjänstgöring. Om du har tidigare erfarenhet inom infektionssjukvård, medicin eller akutsjukvård är det meriterande.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta sjukskötersketjänst i Malmö

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
CFQ Ykgfæ Bmacndnno a
Tidsperiod
47-7 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fpch Wdxwtyljd xuvj d Qvdyæ
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka