Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Malmö

Söker du ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter?

Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna infektionsavdelning som vårdar, behandlar och utreder patienter med smittsam sjukdom eller allvarlig infektionssjukdom. Här möter du patienter med sepsis, tuberkulos, pneumoni, endokardit och mag-och tarminfektioner.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på kirurgavdelning. Du arbetar i team tillsammans med fysioterapeuter, läkare, undersköterskor och kurator.

Tjänsten avser nattjänstgöring. Om du har tidigare erfarenhet inom infektionssjukvård, medicin eller akutsjukvård är det meriterande.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Malmö

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
IJA Janoæ Twnjhcxdc b
Tidsperiod
49-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kmsa Eiokfttxd jaqf c Rpptå
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka