Bemanningsjobb för sjuksköterska i Malmö

Uppdragsgivaren söker sjuksköterskor till hemsjukvården som kan bli en del av deras kompetenta team och bidra till att erbjuda vård av hög kvalitet.

Som sjuksköterska i hemsjukvården kommer du att utföra en rad olika uppgifter som är typiska inom området. Du kommer att vara ansvarig för att lägga om sår, administrera medicin, ta prov och även hjälpa till med utprovning av inkontinensprodukter. Ditt arbete kommer att vara viktigt för att säkerställa att våra patienter får den vård och omsorg de behöver i sina hemmiljöer.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete ser vi det som meriterande. Vi välkomnar även sjuksköterskor som är nyfikna och vill utvecklas inom området och som är redo att ta sig an nya utmaningar.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskearbete i Malmö

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aortæ Pqey Bypjue/Vybukbqqyvk ciæle
Tidsperiod
22-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ibnvqkåolnwu ba bfbib Rcloå
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka