Bemanningsjobb för sjuksköterska i Malmö

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Denna gynekologiska avdelning är i behov av förstärkning till sitt team och söker därför ytterligare en medarbetare. Här vårdas kvinnor i alla åldrar med olika gynekologiska besvär och sjukdomar. Även patienter med sjukdomar i bäckenbotten förekommer.

Arbetet som sjuksköterska på den gynekologiska avdelningen innebär sedvanliga uppgifter. Du får ett varierande och omväxlande arbete på en trivsam arbetsplats.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Malmö en spännande plats för sjukskötersketjänst

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
AHJ Bcswæ Egpdtkjplgwo
Tidsperiod
47-10 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Arm Mxeoqitcbårs fsqe cc Ppayæ
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka