Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Malmö

Är du sjuksköterska med intresse av internmedicin? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

På medicinavdelningen vårdas personer med sjukdomar som diabetes, KOL och hjärtsvikt. Även patienter i behov av utredning och diagnostisering förekommer.

På avdelningen jobbar man patientnära och i väl fungerande team, alltid med patienten i centrum. I dina arbetsuppgifter ingår administrering av läkemedel, omvårdnad, provtagning samt kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.

Erfarenhet av arbete på medicinavdelning är meriterande.

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjukskötersketjänst i Malmö?

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
TSW Adgiæ Xgcxqei i
Tidsperiod
49-52
Efterfrågad kompetens
Medicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qbpy-Bdylcl Yrmedaxo rdnn c, hxpc c hicfa Jbjpæ
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka