Sjuksköterska sökes till jobb i Malmö

Vill du ta ett steg vidare i karriären? Vi söker nu en sjuksköterska för uppdrag på denna medicinavdelning. Här vårdas patienter med medicinska diagnoser som till exempel diabetes, hjärtsvikt och infektioner.

Det är ett varierande arbete och passar dig som trivs med att arbeta i team samt vill göra skillnad för dina patienter.

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för basal och medicinsk omvårdnad, förebyggande åtgärder samt att göra riskbedömningar.

Utöver detta andra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på medicinavdelning.

Tidigare erfarenhet av arbete på medicinavdelning är meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskearbete i Malmö?

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
BWB Bhtoå Shnrbau h
Tidsperiod
47-15 (2023)
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Grv Wusnhhxafåax xwxh fgB Ueqyæ
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka