Operationssjuksköterska sökes till jobb i Malmö

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på kirurgiska kliniken.

Nu söker vi en sjuksköterska för arbete inom operationsservice ortopedi och handkirurgi. Här bedrivs både akut och elektiv verksamhet med allt från ryggkirurgi, traumakirurgi och axelkirurgi till avancerade handkirurgiska ingrepp.

Du arbetar patientnära i tvärprofessionella team för att erbjuda en god och trygg vård till alla patienter.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom anestesi.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av anestesi.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att arbeta som operationssjuksköterska via Agila

Arbetet som operationssjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Malmö en spännande plats för sjuksköterskearbete

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
QFJ Nrdjæ Oyhnmfojx Cmxgwyab
Tidsperiod
35
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cboejdlki Jptjiqja wjnm ge puw c Nljeå
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka