Bemanningsjobb för operationssjuksköterska i Malmö

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på kirurgiska kliniken.

Nu söker vi en sjuksköterska för arbete inom operationsservice ortopedi och handkirurgi. Här bedrivs både akut och elektiv verksamhet med allt från ryggkirurgi, traumakirurgi och axelkirurgi till avancerade handkirurgiska ingrepp.

Du arbetar patientnära i tvärprofessionella team för att erbjuda en god och trygg vård till alla patienter.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom anestesi.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av anestesi.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta jobb som operationssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som operationssjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjukskötersketjänst i Malmö?

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
WWB Hhgmæ Pbetnqqvd Iojchpmh
Tidsperiod
47-50, 1 (2023)-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gqqlbdmqp Gvhiweib bini bi gbv f Kbhbæ
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka