Bemanningsuppdrag för ortopedi i Malmö

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Enheten vill stärka upp sin verksamhet med en sjuksköterska. På avdelningen vårdas huvudsakligen patienter med höftfrakturer, amputationer och multitrauma. Arbetsuppgifter består bland annat av pre- och postoperativ vård, smärtlindring, omvårdnad och läkemedelshantering. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete, i varierande tempo med trevliga medarbetare.

Avdelningen söker dig med tidigare erfarenhet av ortopedisk kirurgi eller geriatrisk vård. Uppdraget avser nattjänstgöring.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan.

Att ta arbete som ortopedi via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskearbete i Malmö

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
HRL Qsdgæ, Vlusymfwt ibb d
Tidsperiod
47-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Defp Ngmrs Cwjoxhqr phmk if Hmpræ
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka