Agila söker ortopedi till uppdrag i Malmö

Är du intresserad av ortopedi? Denna avdelning vårdar patienter med akuta ortopediska skador som exempelvis idrottsskador, traumatiska skador eller skador i skelett och mjukdelar. Även barn med ryggproblem kommer hit för undersökning, bedömning och vård. De söker nu en sjuksköterska som kan förstärka deras team. Uppdraget innebär sedvanligt omvårdnadsarbete på ortopedavdelning.

De söker dig med minst två års klinisk erfarenhet. Sökande får gärna ha tidigare erfarenhet av ortopedisk kirurgi och omvårdnad eller geriatrisk vård. Erfarenhet av pre- och postoperativ vård är ett krav.

Att ta sjuksköterskearbete som ortopedi via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Malmö?

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
ESJ Sbaxæ Xbpdslmvtprwldpk h
Tidsperiod
49-52
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Snay Jaqqy Umoeqxyf flbx hc Cqnvå
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka