Ledigt jobb för sjuksköterska i Malung-Sälen

Sjuksköterska sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska såsom

Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård. Du samverkar med patienten, boendepersonal, verksamhetschef på boendet samt patientens närstående och övriga vårdgivare kring patienten.

Enheten söker dig som har tidigare erfarenhet av hemsjukvård samt arbete inom äldreboende.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Malung-Sälen?

I Malung-Sälen finns frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Här lever du närmare det som verkligen betyder något! Utöver de klassiska fjällaktivitererna som skidåkning och fjällsvandring kan du här besöka exempelvis Experium som är en unik upplevelsevärld i Lindvallen. Här kan du uppleva allt från äventyrsbad och surfing inomhus, till 3D-bio, shopping, god mat och avkopplande spabehandlingar. Kommunen "Malung" bildades vid kommunreformen 1971 av landskommunerna Lima, Malung och Transtrand. 2008 namnändrades kommunen till Malung-Sälens kommun och är därmed den enda i Sverige med två ortnamn i sitt namn.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johan Risberg
Johan Risberg / Konsultchef
Malung-Sälen
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yayepr-Pævlyp mofcoy
Tidsperiod
8-11, 24-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Odpuqj-Nånbno pmobkq acida Vwsphd
Region/kommun
Dalarna/Malung-Sälen
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka