Ledigt jobb för anestesisjuksköterska i Mark

Vill du ha ett stimulerande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då bör du överväga att söka det här uppdraget på denna verksamhet.

Till denna operationsavdelning söker vi nu en legitimerad sjuksköterska för ett uppdrag inom dagkirurgisk verksamhet. Uppdraget innefattar även inneliggande ortopediska protesoperationer.

Arbetet innefattar i övrigt sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på kirurgisk avdelning och du kommer att ansvara för patienter före, under och efter operation.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på ortopedisk klinik.

Att jobba som anestesisjuksköterska via Agila

Som anestesisjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Mark en spännande plats för sjuksköterskejobb

Marks kommun ligger i södra delen av Västra Götaland, har i dagsläget cirka 35 000 invånare och består bland annat av orterna Kinna, Fritsla, Horred och Sätila. Här är man stolt över den vackra naturen som bjuder in till fina naturupplevelser. Du kan cykla, vandra, boka en dag på hästryggen, bada, paddla eller testa fiskelyckan i någon av de många sjöarna som finns i kommunen! I Mark finns de stora textilföretagen, som gjort sig kända över världen, och dessutom flera möbelfabriker. Shopping i Tygriket är något extra för här finns många fabriksbutiker ännu kvar. I kommunen finns flera naturreservat, utmärkta att vandra i. Här kan du uppleva genuin natur eller kulturmiljö oavsett tid på året.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Mark
Faktaruta
Uppdragsgivare
PÆL sinwcccns s Yyben
Tidsperiod
25-27, 32-35
Efterfrågad kompetens
Anestesi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Adævcpcnauåldf eg hbc bb Gngåi
Region/kommun
Västra Götaland/Mark
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka