Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Mark

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Till denna operationsavdelning söker vi nu en legitimerad sjuksköterska för ett uppdrag inom dagkirurgisk verksamhet. Uppdraget innefattar även inneliggande ortopediska protesoperationer.

Arbetet innefattar i övrigt sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på kirurgisk avdelning och du kommer att ansvara för patienter före, under och efter operation.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på ortopedisk klinik.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskearbete via Agila operationssjuksköterska

Som operationssjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Sjukskötersketjänst i Mark

Marks kommun ligger i södra delen av Västra Götaland, har i dagsläget cirka 35 000 invånare och består bland annat av orterna Kinna, Fritsla, Horred och Sätila. Här är man stolt över den vackra naturen som bjuder in till fina naturupplevelser. Du kan cykla, vandra, boka en dag på hästryggen, bada, paddla eller testa fiskelyckan i någon av de många sjöarna som finns i kommunen! I Mark finns de stora textilföretagen, som gjort sig kända över världen, och dessutom flera möbelfabriker. Shopping i Tygriket är något extra för här finns många fabriksbutiker ännu kvar. I kommunen finns flera naturreservat, utmärkta att vandra i. Här kan du uppleva genuin natur eller kulturmiljö oavsett tid på året.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Mark
Faktaruta
Uppdragsgivare
BÆA ndmjxuktq g Dkbsl
Tidsperiod
48-1 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi eller Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ceåbijtrwaåmng ch Qkfåw
Region/kommun
Västra Götaland/Mark
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka