Ledigt jobb för sjuksköterska i Mark

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på både särskilt boende samt hemsjukvård. Här väntar en varierande tjänst där du som sjuksköterska får möjlighet att bredda din kompetens.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Mark en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Marks kommun ligger i södra delen av Västra Götaland, har i dagsläget cirka 35 000 invånare och består bland annat av orterna Kinna, Fritsla, Horred och Sätila. Här är man stolt över den vackra naturen som bjuder in till fina naturupplevelser. Du kan cykla, vandra, boka en dag på hästryggen, bada, paddla eller testa fiskelyckan i någon av de många sjöarna som finns i kommunen! I Mark finns de stora textilföretagen, som gjort sig kända över världen, och dessutom flera möbelfabriker. Shopping i Tygriket är något extra för här finns många fabriksbutiker ännu kvar. I kommunen finns flera naturreservat, utmärkta att vandra i. Här kan du uppleva genuin natur eller kulturmiljö oavsett tid på året.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Mark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ovbag nbodqm
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Islif mvloljbx, fih cc Oteqw
Region/kommun
Västra Götaland/Mark
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka