Sjuksköterska sökes till uppdrag i Motala

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på denna avdelning.

Denna geriatriska akutvårdsavdelning är specialiserad på akut geriatrik samt geriatrisk akutortopedi.

De söker nu fler medarbetare till sin avdelning. Här bedrivs vården i ett tvärprofessionellt samarbete mellan olika yrkesgrupper. Arbetsuppgifter som sjuksköterska är bland annat rondning, läkemedelshantering samt bedöma och prioritera omvårdnadsbehov.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av både geriatrik samt akutsjukvård.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Motala en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Det är ingen tillfällighet att Motala kallas Östergötlands sjöstad, eller Göta Kanals huvudstad för den delen. Var du än befinner dig i Motala har du bara fem minuter till vattnet och alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra! I och omkring Motala kan du uppleva allt från historiska hästkrafter till kreativa uttryck i många olika former. Både Motormuseum och Rundradiomuseum är givna utflyktsmål, liksom Konsthallen och Charlottenborgs Slott. Göta Kanals höjdpunkt? Absolut! I mysiga Motala hamn är sjöstadspulsen hög. Här möts kanalfarare från både väster och öster, och hit strömmar folk från hela landet för att njuta av sjölivet och restaurangerna.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Motala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xfqrpw qdmflexb, GBBM Rbs (ed)
Tidsperiod
35-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wlmakddqfmjpoh de ecfgf Qdlnpe
Region/kommun
Östergötland/Motala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka