Bemanningsarbete för psykiatrisjuksköterska i Motala

Är du en passionerade individer som vill utvecklas inom ett stimulerande arbete? Då har du möjlighet att bli en del av detta team, där fokus ligger på specialiserad psykiatrisk diagnostiker.

Arbetsplatsen strävar efter att skapa en trygg och säker miljö där individer kan få den vård och stöd de behöver för att hantera sina utmaningar. I arbetet som sjuksköterska leder och planerar du omvårdnadsarbetet, administrerar läkemedel, ger injektioner och samarbetar med övriga professioner.

De letar efter dig som har tidigare erfarenhet inom liknande områden och som brinner för att göra skillnad i människors liv.

Att jobba som psykiatrisjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som psykiatrisjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Motala?

Det är ingen tillfällighet att Motala kallas Östergötlands sjöstad, eller Göta Kanals huvudstad för den delen. Var du än befinner dig i Motala har du bara fem minuter till vattnet och alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra! I och omkring Motala kan du uppleva allt från historiska hästkrafter till kreativa uttryck i många olika former. Både Motormuseum och Rundradiomuseum är givna utflyktsmål, liksom Konsthallen och Charlottenborgs Slott. Göta Kanals höjdpunkt? Absolut! I mysiga Motala hamn är sjöstadspulsen hög. Här möts kanalfarare från både väster och öster, och hit strömmar folk från hela landet för att njuta av sjölivet och restaurangerna.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Motala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lmhuhu, lkng ukv i
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nvhygibdj- nmr vvabdueedgmmcioncrjy acb df Bjkbbc
Region/kommun
Östergötland/Motala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka