Ledigt jobb för sjuksköterska i Motala

Avdelningen söker ytterligare en medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Här bedrivs allmän vuxen- och äldrepsykiatri samt missbruksvård i form av tillnyktring/avgiftning under medicinskt säkra former.

Intag sker via psykiatrisk öppenvårdsavdelning eller mobilt omvårdnadsteam.

Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på psykiatriavdelning.

Till tjänsten söker de dig med tidigare liknande erfarenheter.

Tycker du det låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Motala

Det är ingen tillfällighet att Motala kallas Östergötlands sjöstad, eller Göta Kanals huvudstad för den delen. Var du än befinner dig i Motala har du bara fem minuter till vattnet och alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra! I och omkring Motala kan du uppleva allt från historiska hästkrafter till kreativa uttryck i många olika former. Både Motormuseum och Rundradiomuseum är givna utflyktsmål, liksom Konsthallen och Charlottenborgs Slott. Göta Kanals höjdpunkt? Absolut! I mysiga Motala hamn är sjöstadspulsen hög. Här möts kanalfarare från både väster och öster, och hit strömmar folk från hela landet för att njuta av sjölivet och restaurangerna.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Motala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rbfdib, difa ekt d
Tidsperiod
18 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gfhdrmpgw- fab jiqntvusovrkskfpurrq Qclfpg
Region/kommun
Östergötland/Motala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka