Bemanningsuppdrag för psykiatrisjuksköterska i Motala

Är du en passionerade individer som vill utvecklas inom ett stimulerande arbete? Då har du möjlighet att bli en del av detta team, där fokus ligger på specialiserad psykiatrisk diagnostiker.

Arbetsplatsen strävar efter att skapa en trygg och säker miljö där individer kan få den vård och stöd de behöver för att hantera sina utmaningar. I arbetet som sjuksköterska leder och planerar du omvårdnadsarbetet, administrerar läkemedel, ger injektioner och samarbetar med övriga professioner.

De letar efter dig som har tidigare erfarenhet inom liknande områden och som brinner för att göra skillnad i människors liv.

Att ta tjänst som psykiatrisjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som psykiatrisjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Motala?

Det är ingen tillfällighet att Motala kallas Östergötlands sjöstad, eller Göta Kanals huvudstad för den delen. Var du än befinner dig i Motala har du bara fem minuter till vattnet och alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra! I och omkring Motala kan du uppleva allt från historiska hästkrafter till kreativa uttryck i många olika former. Både Motormuseum och Rundradiomuseum är givna utflyktsmål, liksom Konsthallen och Charlottenborgs Slott. Göta Kanals höjdpunkt? Absolut! I mysiga Motala hamn är sjöstadspulsen hög. Här möts kanalfarare från både väster och öster, och hit strömmar folk från hela landet för att njuta av sjölivet och restaurangerna.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Motala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Klroth, pgot egs b
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jkvgqghuh- qbn dfmywyjixlapdtihlnrj iib bd Ycvtfu
Region/kommun
Östergötland/Motala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka