Bemanningsjobb för sjuksköterska i Narvik

Är du redo att testa på ett nytt uppdrag där du får utvecklas både i din yrkesroll samt som person? Då ska du söka detta uppdrag!

Verksamheter tar emot patienter i behov av akut hjälp. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akutmottagning. Akutmottagningen tar emot och behandlar svårt sjuka patienter som har drabbats av akuta kroppsliga sjukdomar eller skadat sig i olyckor.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskejobb i Narvik

I Narvik kan du uppleva nordiska utforskningar och majestätiska berg Det är vilt, det är dramatiskt - och det är definitivt unik. Om du letar efter äkta naturupplevelser eller en aktiv semester, är Narvik definitivt staden för dig! Staden är omgiven av majestätiska berg, och är perfekt för både bergsklättring och skidåkning när tiden väl tillåter. Narviks skidanläggning, Narvikfjellet, erbjuder några av de bästa alpina skidåkning i Norge. Den har en av Skandinaviens största fallhöjder och erbjuder utmärkta förutsättningar för offpiståkning. Närmsta flygplats är Harstad-Narviks flygplats, Evenes vilket är en regional flygplats som tar dig till och från alla de större flygplatserna i hela Norge.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Narvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ulsohh fvqsrxxsfu
Tidsperiod
38-50
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Baetvhuonann b hcfb Rfbobc
Region/kommun
Nordland/Narvik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka