Bemanningsarbete för intensivvårdssjuksköterska i Nordland

Är du ute efter ett nya erfarenheter och är sugen på att arbeta utomlands? Denna norska verksamhet söker nya kollegor till att stärka upp deras team!

Verksamheten behandlar patienter med medicinska och kirurgiska vårdbehov som kräver kontinuerlig behandling och övervakning. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska som arbetar inom

området.

Avdelningen söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Att arbeta som intensivvårdssjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Nordland en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ewpgaoyodøff nwx, Cuhlrxwm pod.
Tidsperiod
40-43
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eqojbplglhhxlf d aaid SPWTYOOYBØAL
Region/kommun
Nordland/Tgyswurrv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka