Ledigt jobb för sjuksköterska i Nordland

Är du intresserad av att testa på att arbeta i Norge Vill du bli del av ett kompetent team där god vård står i fokus? Då ska du söka detta uppdrag på medicinavdelningen.

Vid mottagningen bedrivs högspecialiserad utredning och behandling av blodsjukdomar eller förändringar i blodbilden. På avdelningen infektion/lungmedicin vårdas akuta lungpatienter. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinavdelning med inriktning lung- och medicin.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av blodtransfusion samt erfarenhet av Optiflow, syrgaskoncentrator, bipap, smärtpumpar och näringspumpar.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Nordland?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ccmø qby, Rnwufkj Sc Gruh/msghlqsvyr/njkgmjqbm
Tidsperiod
4-6, 25-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Opvtvyxvfj. bbb aaeg BOMØ
Region/kommun
Nordland/Hipø
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka