Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Nordland

Är du intresserad av att testa på att arbeta i Norge Vill du bli del av ett kompetent team där god vård står i fokus? Då ska du söka detta uppdrag på medicinavdelningen.

Vid mottagningen bedrivs högspecialiserad utredning och behandling av blodsjukdomar eller förändringar i blodbilden. På avdelningen infektion/lungmedicin vårdas akuta lungpatienter. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinavdelning med inriktning lung- och medicin.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av blodtransfusion samt erfarenhet av Optiflow, syrgaskoncentrator, bipap, smärtpumpar och näringspumpar.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Nordland en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dksø lfq, Dltekkl If Mewl/tialxcmdon/nhbgkngdb
Tidsperiod
5-6, 25-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Agjkcrwkxv. gic ccgi PKMØ
Region/kommun
Nordland/Ddvø
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka