Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Nordland

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna kirurgiska klinik. På denna klinik utförs utredningar och bedömningar, planering inför och kontroller efter operation och behandling.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på kirurgisk klinik såsom omvårdnadsarbete, läkemedelshantering och teamarbete.

Enheten söker en allmänsjuksköterska med kompetens inom pre – och postoperativa utredningar.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Nordland?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Teamleader
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nbrjciåiox, Ncrdqgp
Tidsperiod
13-17
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oømmmfqt. ga eccf MHXYVHHVHLV
Region/kommun
Nordland/Vewmuc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka