Sjuksköterska sökes till jobb i Nordland

Välkommen att söka uppdraget som sjuksköterska på detta norska sjukhus! Uppdraget rör arbete på en allmän internmedicinsk avdelning med inkluderad strokeenhet, palliativ vård och ortogeriatrisk enhet. Uppdraget är med andra ord mycket varierande och du behöver vara flexibel samt självgående för att trivas i rollen. Sökande kan förvänta sig sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på medicinavdelning.

För uppdraget är det önskvärt att du har minst två års tidigare erfarenhet av arbete på medicinsk avdelning.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Nordland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Co r Chvm igd, Meorgno
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Arøojrows. cb hhcb UH P GLRC
Region/kommun
Nordland/Vodl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka