Agila söker akutsjuksköterska till uppdrag i Norrbotten

Denna enhet söker nu en sjuksköterska med en stark självständig natur och en förmåga att ta initiativ för ett spännande uppdrag inom akutsjukvården.

Du kommer att agera som första kontaktpunkt för att bedöma och hantera patienternas tillstånd, ge akutvård och nödvändiga medicinska behandlingar samt transportera dem till sjukhus eller andra vårdinrättningar när det krävs.

Om du är en dedikerad och kvalificerad sjuksköterska med en passion för akutsjukvård och vill arbeta i en dynamisk och utmanande miljö, kan detta uppdrag vara perfekt för dig.

Att ta uppdrag som akutsjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, akutsjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Norrbotten?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aåptqbtinrtvt Dpyhbf
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Ambulans
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xguyqudæntm adh dcfhf Yvopmx
Region/kommun
Norrbotten/Lsphhp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka