Operationssjuksköterska sökes till jobb i Norrbotten

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Här bedrivs intensivvård, hjärtintensivvård och uppvakningsavdelning. Du som söker kan förvänta dig ett stimulerande jobb med omväxlande arbetsuppgifter. På avdelningen finns en härlig teamkänsla och en välkomnande arbetsmiljö.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på IVA, HIA och uppvakningsavdelning.

Verksamheten söker dig som är vidareutbildad sjuksköterska inom intensivvård.

Sjuksköterskejobb via Agila operationssjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Norrbotten?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oædgmldwk cbgugik IjIaXdk
Tidsperiod
4-17
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Håbhapjse seiahyv Kædtuyugs
Region/kommun
Norrbotten/Xåhykjrvb
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka