Vi söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Norrbotten

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Här bedrivs intensivvård, hjärtintensivvård och uppvakningsavdelning. Du som söker kan förvänta dig ett stimulerande jobb med omväxlande arbetsuppgifter. På avdelningen finns en härlig teamkänsla och en välkomnande arbetsmiljö.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på IVA, HIA och uppvakningsavdelning.

Verksamheten söker dig som är vidareutbildad sjuksköterska inom intensivvård.

Att ta sjuksköterskejobb som anestesisjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Norrbotten en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wåntnxcdq ngtngav VcLuDvu
Tidsperiod
51-17 (2024)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aæwrwccao jepggnf Sæmfrthwu
Region/kommun
Norrbotten/Tåpwdhafg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka