Bemanningstjänst för operationssjuksköterska i Norrbotten

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare.

Avdelningen riktar sig mot både akut och planerad vård för patienter med frakturer eller långvarig smärta i skelettet.

Som sjuksköterska på avdelningen ansvarar du för medicinsk och basal omvårdnad, preoperativa förberedelser, postoperativ vård, smärtlindring och mer.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av slutenvård samt ortopedi.

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Norrbotten?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vågvrqsug wehrbqf, Lnoflwcgvrbxoduybccy
Tidsperiod
36-44
Efterfrågad kompetens
Anestesi, Operation eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wævtxtyrf gd cibfe Fæuncyhdf
Region/kommun
Norrbotten/Cæuvfenwt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka