Vi söker barnsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Enheten söker sjuksköterska med erfarenhet av neonatalvård för sedvanliga arbetsuppgifter som barnsjuksköterska på neonatal intensivvård avd.

Bra med erfarenhet av respirator-och cpapvård samt användning av högflödesgrimma.

På avdelningen vårdas barn som är födda för tidigt och/eller är sjuka. Vi tar emot barn från födelsev. 28 upp till 6 mån från hela länet. Hos oss arbetar specialiserade barnläkare, barnsjuksköterskor och barnsköterskor.

Sjukskötersketjänst via Agila barnsjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barnsjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Norrbotten en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Euhowptj ibutyww cur ig
Tidsperiod
51-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nddnviyl ufobbll ggacb Pjsiæ
Region/kommun
Norrbotten/Wsiså
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka