Vi söker barnsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Enheten söker sjuksköterska med erfarenhet av neonatalvård för sedvanliga arbetsuppgifter som barnsjuksköterska på neonatal intensivvård avd.

Bra med erfarenhet av respirator-och cpapvård samt användning av högflödesgrimma.

På avdelningen vårdas barn som är födda för tidigt och/eller är sjuka. Vi tar emot barn från födelsev. 28 upp till 6 mån från hela länet. Hos oss arbetar specialiserade barnläkare, barnsjuksköterskor och barnsköterskor.

Sjuksköterskejobb via Agila barnsjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är barnsjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjuksköterskejobb i Norrbotten

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pwalhppi vfhvomv wwn bf
Tidsperiod
1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jewodwon mhknewe dggbb Sqrwæ
Region/kommun
Norrbotten/Rugmå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka