Barnsjuksköterska sökes till uppdrag i Norrbotten

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats. Här blir du en del av ett skickligt team som tillsammans levererar vård av hög kvalitet.

Arbetsuppgifterna inkluderar sedvanligt mottagningsarbete, såsom telefonrådgivning, såromläggningar och att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd. Du kommer att möta patienter i alla åldrar med varierande hälsotillstånd.

Du arbetar både självständigt och tillsammans med övriga professioner för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barnsjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Norrbotten

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Acnræ EJ
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Barn eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Roåuiaæhdyyqtya ab hhieb Elumå
Region/kommun
Norrbotten/Pluræ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka