Distriktssjuksköterska sökes till arbete i Norrbotten

Sjuksköterskor sökes för arbete inom säbo och hsv. Som sjuksköterska arbetar du självständigt, bedömer omvårdnadsbehov, hanterar läkemedel och mycket mer.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på både särskilt boende och hemsjukvård. Här väntar en varierande tjänst där du som sjuksköterska får möjlighet att bredda din kompetens.

Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Sjuksköterskejobb via Agila distriktssjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskejobb i Norrbotten?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xycofoage dudgve
Tidsperiod
17-32
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gaioqwnty aa cfi fi Kuybqeiq
Region/kommun
Norrbotten/Oklgrdpe
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka