Intensivvårdssjuksköterska sökes till tjänst i Norrbotten

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter?

På avdelningen vårdas svårt sjuka eller skadade patienter samt patienter efter större operationer som behöver understöd av livsviktiga funktioner.

Personalen arbetar som ett team kring patienten med specialistläkare, intensivvårdssjuksköterska, undersköterska i samråd med patientens behandlande läkare.

Till detta uppdrag söker vi dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som intensivvårdssjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Norrbotten en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hånibqlso Smqlnfj VSV
Tidsperiod
51-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jæhcgtlhc gi Gæallxxry
Region/kommun
Norrbotten/Jålklfpxu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka