Kardiologi sökes till jobb i Norrbotten

Är du sjuksköterska och vill arbeta med det livsviktiga hjärtat så är du varmt välkommen att ansöka till uppdrag på denna avdelning! Här erbjuds en lärorik och stimulerande arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare av olika professioner som stöttar varandra och arbetar i team.

Arbetet på dagvårdsavdelningen innebär omhändertagande av patienter inför och efter utredning eller behandling på våra interventionslab samt vissa egna dagvårdsbehandlingar. Arbetet på våra interventionslab innebär att vara med och assistera vid kärlkransröntgen, ballongvidgning, stentinsättning och pacemakeroperationer.

Avdelningen söker dig som har erfarenhet av liknande arbete.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila kardiologi

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, kardiologi, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjukskötersketjänst i Norrbotten?

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kssgdnib ubhdfvw Idædhboatåkg/JKM bdhb
Tidsperiod
48-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eafuqclsækqf cb ehc ci Yænoo Vnmekyypo
Region/kommun
Norrbotten/Ptyuå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka