Vi söker kardiologi till uppdrag i Norrbotten

Är du sjuksköterska och vill arbeta med det livsviktiga hjärtat så är du varmt välkommen att ansöka till uppdrag på denna avdelning! Här erbjuds en lärorik och stimulerande arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare av olika professioner som stöttar varandra och arbetar i team.

Arbetet på dagvårdsavdelningen innebär omhändertagande av patienter inför och efter utredning eller behandling på våra interventionslab samt vissa egna dagvårdsbehandlingar. Arbetet på våra interventionslab innebär att vara med och assistera vid kärlkransröntgen, ballongvidgning, stentinsättning och pacemakeroperationer.

Avdelningen söker dig som har erfarenhet av liknande arbete.

Sjuksköterskejobb hos Agila kardiologi

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som kardiologi hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför sjuksköterskejobb i Norrbotten?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bkjcscsk ydclayr Giåioxrkfåqv/MXJ nvmu
Tidsperiod
4-13
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Caverrmyædbc ae gei ii Værnn Sdeqvxxsf
Region/kommun
Norrbotten/Narmå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka