Sjuksköterska sökes till uppdrag i Norrbotten

Om du vill arbeta i en härlig och stöttande grupp där god vård står i fokus, då är uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats precis vad du letar efter.

Nu söker vi en sjuksköterska med intresse för äldre till detta vård- och omsorgsboende. Här väntar ett givande arbete där du får stort eget ansvar.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska och du samverkar med patienten, boendepersonal, verksamhetschef på boendet samt patientens närstående och övriga vårdgivare kring patienten. Du arbetar både självständigt och i team med andra professioner.

Erfarenhet av liknande arbete är en fördel.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Norrbotten?

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dscfå Cyejmr
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fpquuhlfqsåipu b bifdh Hkuuæ
Region/kommun
Norrbotten/Cypræ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka