Bemanningstjänst för sjuksköterska i Norrbotten

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget! Lasarettet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

För ett uppdrag inom akutsjukvården sökes nu en självgående och initiativtagande sjuksköterska. Verksamheten innefattar intensivvård, akutmottagning och ambulansverksamhet. Som sjuksköterska kommer du att rotera mellan IVA och akuten, samt IVA och ambulans.

Arbetet innefattar sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på akutmottagning. Du arbetar självständigt och i team med att ta emot, bedöma samt omhänderta akut sjuka patienter.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av intensivvård samt arbete på denna typ av mottagning.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjukskötersketjänst i Norrbotten?

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cpbjæ uoglgqk, Johlwuirujtshnyr
Tidsperiod
29-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Purimpacbjåtme deedh Ainaæ
Region/kommun
Norrbotten/Ekyeæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka