Vi söker ortopedi till uppdrag i Norrbotten

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Detta sjukhus är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Denna avdelning söker nu fler medarbetare. Här vårdas patienter med akuta skador i skelett, leder och muskler som är i behov av operation. Avdelningen arbetar personcentrerat med ett team av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor och läkare. Som sjuksköterska på avdelningen ansvarar du för medicinsk och basal omvårdnad, preoperativa förberedelser, postoperativ vård, smärtlindring och mer.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av slutenvård samt ortopedi.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som ortopedi med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Norrbotten en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Inwaiwgx omefbyi, Vqfsfwtvkrqdxsaf ef
Tidsperiod
49-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Svfyfbyfæsgi id ceeig Whcdæ
Region/kommun
Norrbotten/Gpuuæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka