Agila söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Norrbotten

Är du på jakt efter ett spännande uppdrag med varierande arbetsuppgifter, så är detta uppdrag på denna enhet något för dig.

Patientgruppen består av barn och ungdomar 0-18 år med behov av psykiatrisk specialistvård.

Enheten arbetar för att tillhandahålla en säker och trygg vårdmiljö, samt ge patienterna den bästa möjliga behandlingen för att förbättra deras psykiska hälsa och livskvalitet.

Sjuksköterskejobb via Agila psykiatrisjuksköterska

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som psykiatrisjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Sjuksköterskeuppdrag i Norrbotten

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mxgsp ubjgupe, Jtrc- yll uyssgleklyuotrlr
Tidsperiod
18-22
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vaexy rxnuebm fad cb QRKYH
Region/kommun
Norrbotten/Nhnjx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka