Bemanningsjobb för psykiatrisjuksköterska i Norrbotten

Letar du efter ett stimulerande och utvecklande uppdrag inom sjukvården? Denna mottagning söker nu en erfaren och engagerad sjuksköterska för att stärka upp verksamheten och bidra till att ge patienter den allra bästa vården.

På denna enhet vårdas och behandlas vuxna patienter över 18 år för olika psykiatriska tillstånd, såsom självskadebeteenden, svårare depression, posttraumatisk stress och komplicerad ångest.

Uppdraget som sjuksköterska på denna avdelning kommer att omfatta sedvanliga arbetsuppgifter inom området.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskearbete i Norrbotten?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hqlgæ Aqkpsmj, Mbjukxhbu
Tidsperiod
50-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Swdferdyqsåxef ac had ah QUDLÅ
Region/kommun
Norrbotten/Oiluå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka