Psykiatrisjuksköterska sökes till tjänst i Norrbotten

Letar du efter ett stimulerande och utvecklande uppdrag inom sjukvården? Denna mottagning söker nu en erfaren och engagerad sjuksköterska för att stärka upp verksamheten och bidra till att ge patienter den allra bästa vården.

På denna enhet vårdas och behandlas vuxna patienter över 18 år för olika psykiatriska tillstånd, såsom självskadebeteenden, svårare depression, posttraumatisk stress och komplicerad ångest.

Uppdraget som sjuksköterska på denna avdelning kommer att omfatta sedvanliga arbetsuppgifter inom området.

Att ta jobb som psykiatrisjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Arbetet som psykiatrisjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Norrbotten?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ouphæ Nearjou, Kocxxpvhi
Tidsperiod
11-13
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aywfyqwxwpæiob hd dgb cf MMAVÆ
Region/kommun
Norrbotten/Fbvoæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka