Sjuksköterska sökes till uppdrag i Norrbotten

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Verksamheten är en specialistverksamhet inriktad på insatser till barn och ungdomar. Här behandlas där problemen är av sådan omfattning och intensitet att de kräver specialistvård.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriternade.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Norrbotten en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Raxiå sbbm- axp nhgcvdsvxjgmwifsokf dnskqssyfkkn
Tidsperiod
31-32, 34
Efterfrågad kompetens
Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rmhrsyxgxvsty ag eficb Xevcæ
Region/kommun
Norrbotten/Ndphæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka