Bemanningstjänst för ambulanssjuksköterska i Norrköping

Barnklinik söker en sjuksköterska för sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning. Hit kommer barn och ungdomar från 0 till 18 år för både slutenvård samt akutvård. Arbetet sker såväl självständigt som i team med andra yrkesprofessioner där bemötande av både patient och anhöriga är viktigt.

Sökande ska vara sjuksköterska med specialistutbildning inom barnsjukvård. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Att ta sjukskötersketjänst som ambulanssjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som ambulanssjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför sjukskötersketjänst i Norrköping?

I Norrköpings kommun är närheten till vilda djur från världens alla hörn bara en kort resa bort. Här ligger Kolmården, Nordens största djurpark och även en av de största i världen. Förutom de exotiska djurarterna finns även en och en annan karusell att testa för våghalsen. Lockar kultur och historia mer kan Löfstad slott rekommenderas. Här kan du göra ett besök i den ståtliga engelska parken och varför inte ta en kaffe eller avnjuta en lunch på värdshuset som ligger i anslutning till slottet. Ifrån Norrköping kommer bland annat våra folkkära atleter Pernilla Wiberg och Malin Baryard samt författaren Moa Martinsson.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Norrköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vujspmubniknuccdb, Qpie- osa mxaxah Ane (ci)
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Ambulans (utbildad), Ambulans (erfarenhet), Barn (utbildad), Barn (erfarenhet), Distrikt-/primärvårdssjuksköterska, Distriktsjuksköterska, Intensivvård (utbildad), Intensivvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qfbpq Æqæess da aahfc Ubteaånuxi
Region/kommun
Östergötland/Norrköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka