Barnmorska sökes till tjänst i Norrköping

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Lasarettet är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

På denna förlossningsavdelning arbetar barnmorskor, undersköterskor och läkare. De söker nu dig som vill bli del av deras kompetenta team.

På kliniken föds cirka 2 300 barn varje år och de genomför alla planerade kejsarsnitt för hela länets patienter.

Du som söker detta uppdrag kan förvänta dig sedvanligt arbete på förlossningsavdelning med både normala och komplicerade förlossningar. Ett roligt, varierande och utmanande arbete där du får möjlighet att växa i din yrkesroll!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barnmorska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Norrköping

I Norrköpings kommun är närheten till vilda djur från världens alla hörn bara en kort resa bort. Här ligger Kolmården, Nordens största djurpark och även en av de största i världen. Förutom de exotiska djurarterna finns även en och en annan karusell att testa för våghalsen. Lockar kultur och historia mer kan Löfstad slott rekommenderas. Här kan du göra ett besök i den ståtliga engelska parken och varför inte ta en kaffe eller avnjuta en lunch på värdshuset som ligger i anslutning till slottet. Ifrån Norrköping kommer bland annat våra folkkära atleter Pernilla Wiberg och Malin Baryard samt författaren Moa Martinsson.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Norrköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dtuelrjqfihwqxvdb Dæigbbehqvhixwqfadm
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Njqctutwtgemboqoq ggbbi Gfvywåvtui
Region/kommun
Östergötland/Norrköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka