Sjuksköterska sökes till uppdrag i Norrköping

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Lasarettet är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

På denna förlossningsavdelning arbetar barnmorskor, undersköterskor och läkare. De söker nu dig som vill bli del av deras kompetenta team.

På kliniken föds cirka 2 300 barn varje år och de genomför alla planerade kejsarsnitt för hela länets patienter.

Du som söker detta uppdrag kan förvänta dig sedvanligt arbete på förlossningsavdelning med både normala och komplicerade förlossningar. Ett roligt, varierande och utmanande arbete där du får möjlighet att växa i din yrkesroll!

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Norrköping?

I Norrköpings kommun är närheten till vilda djur från världens alla hörn bara en kort resa bort. Här ligger Kolmården, Nordens största djurpark och även en av de största i världen. Förutom de exotiska djurarterna finns även en och en annan karusell att testa för våghalsen. Lockar kultur och historia mer kan Löfstad slott rekommenderas. Här kan du göra ett besök i den ståtliga engelska parken och varför inte ta en kaffe eller avnjuta en lunch på värdshuset som ligger i anslutning till slottet. Ifrån Norrköping kommer bland annat våra folkkära atleter Pernilla Wiberg och Malin Baryard samt författaren Moa Martinsson.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Norrköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jalfegjpjitgwxdjj, Jæqkuqecbpkyunstyynqf
Tidsperiod
36-40
Efterfrågad kompetens
Barnmorska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jqelotqmjsrnkpvpi fghae Otwtsæflvd
Region/kommun
Östergötland/Norrköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka