Bemanningstjänst för sjuksköterska i Norrköping

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Då ska du söka detta uppdrag!

Denna akuta medicinska vårdavdelning har inriktning mot njur-, lung-, mag-tarm- och hematologiska sjukdomar.

Avdelningen har 21 vårdplatser och här arbetar tvärprofessionella team tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Då du möter personer med olika diagnoser och sjukdomar finns det stora möjligheter att utveckla din kompetens inom de olika områdena. Uppdraget omfattar sedvanligt avdelningsarbete som sjuksköterska.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av liknande arbete.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Norrköping en spännande plats för sjukskötersketjänst

I Norrköpings kommun är närheten till vilda djur från världens alla hörn bara en kort resa bort. Här ligger Kolmården, Nordens största djurpark och även en av de största i världen. Förutom de exotiska djurarterna finns även en och en annan karusell att testa för våghalsen. Lockar kultur och historia mer kan Löfstad slott rekommenderas. Här kan du göra ett besök i den ståtliga engelska parken och varför inte ta en kaffe eller avnjuta en lunch på värdshuset som ligger i anslutning till slottet. Ifrån Norrköping kommer bland annat våra folkkära atleter Pernilla Wiberg och Malin Baryard samt författaren Moa Martinsson.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Norrköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bueurbkhekgqaxdjn, Kmmyyubkuumaxcr Wna (i)
Tidsperiod
29-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cmgxd Æfåvrh ae dffee Pygneæodbr
Region/kommun
Östergötland/Norrköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka