Ledigt jobb för anestesisjuksköterska i Nyköping

Uppdraget kommer att inkludera en bred variation av arbetsuppgifter, såsom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och mycket mer. Du kommer att arbeta tillsammans med andra högpresterande och kompetenta kollegor, vilket skapar en dynamisk och positiv arbetsmiljö.

Här får du inte bara ett roligt och spännande uppdrag, utan även stora möjligheter att utveckla din professionella kompetens.

Denna rollen innefattar ett stort engagemang och ansvarstagande där du gör skillnad i patienters liv.

Att ta tjänst som anestesisjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Nyköping en spännande plats för sjuksköterskejobb

I Nyköpings kommun finns allt i ett behagligt format med korta avstånd, trevliga människor och närhet till naturen. Huvudorten är dessutom kändis: grundades år 1187 och är därmed en av Sveriges äldsta städer Nyköpings kommun är en plats där nytt växer med gammalt; bland fiskartorp från 1700-talet växer småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Stavsjö och Ålberga, både i bebyggelse och invånare, var och en med sin egen karaktär och fördel. Rosvalla Nyköping Eventcenter är en högklassig arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Är utomhusaktivitet mer av ditt intresse har Nyköping har 100 mil Sörmlandsled för kajalpaddling, 50 mil ridled och 70 mil cykelleder.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Nyköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bafærexho lbwkmufk Majqeqol
Tidsperiod
49-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet) eller Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Namvvf aæw e ATGÅODBV
Region/kommun
Södermanland/Nyköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka